Δεύτερή Ιεραρχία [ Κυριαρχίες, Αρετές, Εξουσίες ]

Δεύτερή Ιεραρχία 

Οι άγγελοι της δεύτερης σφαίρας εργάζονται ως ουράνιοι κυβερνήτες της δημιουργίας υποτάσσοντας την ύλη και καθοδηγώντας και κυβερνώντας τα πνεύματα.

Οι Κυριότητες 

(λατ. dominatio , πληθυντικός κυριαρχίες , μεταφρασμένος και από τον ελληνικό όρο kyriotētes , πληθ. των kyriotēs , ως "Lordships") ή "Dominions" παρουσιάζονται ως η ιεραρχία των ουράνιων όντων "Lordships" σε ορισμένες αγγλικές μεταφράσεις. της Ιεραρχίας De Coelesti . Οι Κυριότητες ρυθμίζουν τα καθήκοντα των κατώτερων αγγέλων. Μόνο με εξαιρετική σπανιότητα οι αγγελικοί άρχοντες γίνονται φυσικά γνωστοί στους ανθρώπους.

Αρετές 

Σύμφωνα με τις Ετυμολογίες του Ισίδωρου της Σεβίλλης , οι Αρετές είναι γνωστές για τον έλεγχο των στοιχείων. Εκτός από το ότι είναι τα πνεύματα της κίνησης, βοηθούν επίσης στη διακυβέρνηση της φύσης. Βοηθούν επίσης με θαύματα, καθώς και ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να ενισχύσουν την πίστη τους στον Θεό. 

Εξουσίες 

Στις Ετυμολογίες του Ισίδωρου της Σεβίλλης , οι Δυνάμεις ( λατ . potestas (f), πληθ. potestates ) (ελληνικά: ἐξουσίαι) ονομάζονται επειδή είναι άγγελοι που έχουν εξουσία πάνω στις κακές δυνάμεις, τις οποίες οι άγγελοι μπορούν να συγκρατήσουν κρατήστε τους από το να κάνουν κακό.


Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία